LKP Plants in finale Ondernemersprijs Midden Holland

LKP Plants zit in de finale voor de Ondernemersprijs Midden Holland. Het bromeliabedrijf uit Moerkapelle is samen met twee andere bedrijven genomineerd voor deze prijs, een initiatief van het regionale bedrijfsleven en de gemeentes Gouda, Krimpenerwaard, Reeuwijk-Bodegraven, Zuidplas en Waddinxveen.

LPK Plants moet het in de finale opnemen tegen een tandtechniekbedrijf en een onderneming die de interieurs bouwt voor jachten. Het platenbedrijf wordt gerund door de drie broers Wim, Hans en Marco Koolhaas en produceert een assortiment bromelia, die worden verpakt in luxe verkoopklare verpakkingen.

De nominatie wordt ervaren als een kroon op het werk voor het familiebedrijf, staat in een verklaring. Marco Koolhaas, teelttechnisch directeur: “Als directie realiseren we ons dat de behaalde resultaten mogelijk zijn gemaakt door de inzet van al onze medewerkers. En mochten we de prijs winnen, dan is dat helemaal fantastisch.’

Zelf zijn de broers alle drie bewust bezig met de eisen van deze tijd om de voortzetting van hun familiebedrijf in alle facetten te waarborgen. Wim Koolhaas, algemeen directeur: “Ieder van ons is betrokken bij organisaties en adviesraden die in de meest brede zin van het woord gelieerd zijn aan onze branche. Denk hierbij aan bestuursfuncties bij Royal Flora Holland, Warmtecoördinatie Zuidplas en de Landelijke Bromelia Coöperatie. Er is permanente aandacht voor innovatie in zowel de teelttechniek, marketing/verkoop en voor de verduurzaming van het gehele proces.”

De OndernemersPrijs Midden Holland wordt gehouden op maandag 8 januari 2018 uitgereikt.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties