Bloemenmuur in het Vondelpark

Bloemenbureau Holland (Mooiwatbloemendoen.nl) gaat een muur van 10 bij 2,5 meter in het Vondelpark vol stoppen met bloemen. De actie hoort bij de ‘We hebben meer bloemen nodig-campagne’.

Voorbijgangers zullen van donderdag 20 juni tot en met zaterdag 23 juni worden uitgenodigd om te vertellen waarom zíj vinden dat we meer bloemen nodig hebben. Dit gebeurt aan de hand van thema’s, zoals bijvoorbeeld vriendschap, lef, lol. Aan deze thema’s zijn bloemen gekoppeld in een specifieke kleur. Kaartje geschreven? Dan pak je een bloem bijpassend bij het thema en hang je je kaartje aan de achterkant van de muur. Zo ontstaat er volgens Bloemenbureau Holland een muur vol persoonlijke verhalen en een stad vol bloemen en uitwaaierende positiviteit.

Publiciteit

Publiciteit rond deze PR-actie van Mooiwatbloemendoen.nl moet komen van influencers en zowel regionale als nationale pers. Ook content op social media, een fotoreportage en een aftermovie moet de campagneboodschap bekendheid gaan geven.

Twaalf soorten bloemen

De bloemen die worden gebruikt in de muur: alstroemeria, vanda, freesia, pioenroos, gerbera, chrysant, calla, limonium, gladiool, allium, lisianthus en anthurium.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties