Bloem en Blad Bloemen en planten Clarence Seedorf maakt zich hard voor Grootouderdag

Clarence Seedorf maakt zich hard voor Grootouderdag

0

Grootouderdag had afgelopen zondag een bijzondere ambassadeur: oud-voetballer Clarence Seedorf. Hij droeg op Instagram een bos rozen, Clarence Seedorf+, die hij in zijn handen hield op aan alle grootouders van de wereld.

‘Ik wil deze bloemen opdragen aan alle grootouders, niet alleen die in Nederland, maar aan alle grootouders van de wereld. Ze spelen een centrale rol in de maatschappij, vooral in het opleiden van de jonge generatie. Ze geven hen waardevol advies en onvoorwaardelijke liefde. Laten we ook van hen houden en hen elke dag vieren!’

Initiatiefnemer van Grootouderdag Charles Lansdorp had het management van Seedorf benaderd. Contacten dateren uit 2015 toen Seedorf op World Expo in Milaan een roos doopte die naar hem vernoemd is: Clarence Seedorf+. De oud-voetballer roemde destijds de Nederlandse sierteelt. De roos van Dümmen Orange is donkeroranje.

Lees hier meer over de doop van Clarence Seedorf+ in Milaan in 2015.

 

Arie-Frans Middelburg
Arie-Frans Middelburg werkt sinds 2002 als redacteur bij het Vakblad voor de Bloemisterij. Hij schrijft onder meer over veilingen, logistiek en ontwikkelingen in de sierteelt in het buitenland.

Reageer op dit artikel

avatar