Decorum kwekers en kopers vallen in de prijzen

Borst Bloembollen, J. Van Vliet, Dijk van Dijk en OZ Planten vielen in de prijzen op de nieuwjaarsreceptie van Decorum als beste kweker of koper van het jaar 2017.

Borst Bloembollen ontving de eerste prijs in de categorie ‘Beste bloemenkweker van 2017’. De aangesloten bloemen kopers prijzen het assortiment en de constante kwaliteit van deze tulpenkweker. Ook de intensieve samenwerking met de kweker wordt zeer gewaardeerd. Arcadia Chrysanten en Moerman Lilium eindigden op een gedeelde tweede plaats. De derde prijs ging naar Jac. Oudijk.

De Decorum leden verkozen J. van Vliet tot ‘Beste bloemenkoper van 2017’. Zij vinden dit bedrijf een betrouwbare klant die echt voor Decorum gaat. Decorum kopers Hamifleurs en Enigma Flowers behaalden de tweede en derde plek binnen deze categorie.

Dijk van Dijk sleepte de titel ‘Beste plantenkweker van 2017’ in de wacht. Volgens de aangesloten kopers ligt de kwaliteit van Dijk van Dijk hoog en levert deze kweker altijd topkwaliteit. Ook de hulpvaardigheid van de kweker en het meedenken met de koper wordt gewaardeerd. Ter Laak Orchids behaalde een tweede plek en de derde plek ging naar J&P Ten Have.

In de categorie ‘Beste plantenkoper van 2017’ kreeg OZ Planten de meeste stemmen. Volgens de Decorum leden kiest OZ Planten bewust voor kwaliteit en is deze exporteur veruit de meest betrokken koper van Decorum. Decorum kopers Hamiplant en Javado behaalden respectievelijk de tweede en derde plek bij deze verkiezing.

 

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties