Kroontoren Plantion vindt eerste huurder

Plantion heeft met Mid Ocean Brands een overeenkomst gesloten voor de huur van 1.600 m2 (twee verdiepingen) in de Kroonkantoren van Plantion. De overeenkomst gaat in op 1 juni 2018 en heeft een looptijd van ten minste vijf jaar.

Van de drie kantoorlagen huurt Mid Ocean Brands, een toonaangevende speler in Europa op het gebied van relatiegeschenken en promotionele artikelen, de bovenste twee met een totaal vloeroppervlak van 1.600 m2. In eerste instantie worden hier de tachtig medewerkers van het hoofdkantoor ondergebracht, maar de ruimte is ook berekend op verdere groei. Met het oog op de toekomst heeft Mid Ocean Brands ook een optie genomen op het huren van de eerste verdieping (1.250 m2). Het gebouw is nu nog casco; de komende maanden brengt Plantion de benodigde installaties aan en wordt de ruimte ingemeten.

Goed voor uitstraling

Peter Bakker, algemeen directeur Plantion: „De komst van Mid Ocean Brands naar de Kroonkantoren zorgt voor meer bedrijvigheid en draagt bij aan de uitstraling van ons totale complex. Daar waar Plantion een voorbeeldfunctie vervult op het gebied van energieverbruik, loopt Mid Ocean is haar branche voorop op het gebied van product- en social compliance. Het voelt goed een organisatie te verwelkomen die eenzelfde belang hecht aan maatschappelijke waarden. We zijn ook blij dat we een groot en ambitieus bedrijf voor deze regio hebben kunnen behouden.”

De Kroonkantoren is in 2010 gebouwd, tegelijkertijd met de realisatie van veiling Plantion. Het is de eerste keer dat ze verhuurd wordt.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties