Nieuwe fair voor decoratie, bloemen en planten

The Flower Bazar is een nieuw initiatief van 2dezign, kwekers, bloemenhandelaren en decoratie leveranciers. Een goede prijs of een geweldig product is niet langer meer genoeg volgens deze partijen. Klanten hebben een belevenis nodig die aanzet tot koop en vernieuwing. Daarom organiseren zij van 21 t/m 23 september 2019 een out- en indoor fair waar de productgroepen decoratie en bloemen en planten samenkomen. Doel is meer omzet.

The Flower Bazar is geen traditionele beurs voor eigen publiek, handel en verkoopkanalen, maar een nieuwe markt met nieuwe klanten. Het event vindt plaats in afzetland Duitsland en de setting is Boltze Home Deco in Hamburg. Boltze is een zeer grote leverancier van decoratie met klanten zoals tuincentra, bloemisten, supermarkten, meubelhuizen en doe-het-zelf bedrijven. Volgens 2dezing kan juist in deze winkels kunnen bloemen en planten in omzet groeien.

Door inspiratie kunnen bezoekers op The Flower Bazar zien hoe bloemen en planten veel meer beleving in winkels creëren, zodat voor die winkel én voor de kwekers en handelaren de verkoop zal stijgen. Nieuwe crossovers en daarbij ook nieuwe crossmedia. Ook komen er nieuwe designers én media zoals bloggers/vloggers.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties