Posters en prinsessen voor tulpenpromotie

Op de site van Tulpen Promotie Nederland is gratis promotiemateriaal te downloaden. Naast de nieuwe poster voor het tulpenseizoen 2020 is de variant van seizoen 2019 beschikbaar.

De posters bevatten naast een fleurige foto teksten in het Nederlands, Engels, Duits en Frans. Ze zijn er in A1- en A3-formaat. Iedere poster bevat de tekst ‘A World of Colours’,  het thema van Nationale Tulpendag 2020. Downloaden kan op de website van Tulpenpromotie Nederland.

Drie tulpenprinsessen in 2020

Drie zogenoemde wenskinderen krijgen van Make-A-Wish en Tulpen Promotie Nederland (TPN) de gelegenheid om tulpenprinses te zijn op Nationale Tulpendag 2020. Op 18 januari 2020 verrichten zij de officiële opening van de pluktuin op De Dam, pal voor het Koninklijk Paleis.

Make-A-Wish Nederland vervult de allerliefste wensen van kinderen tussen de 3 en 18 jaar met een ernstige soms, zelfs levensbedreigende ziekte. Arjan Smit, voorzitter TPN: „Soms vallen puzzelstukjes als vanzelf op hun plaats. Juist op het moment dat we weer op zoek gingen naar een nieuwe tulpenprinses kwamen we in contact met Make-A-Wish Nederland. Daarna was het voor ons klip en klaar: de tulpenprinsessen zijn gevonden! Samen met Make-A-Wish Nederland gaan we onze samenwerking invullen, maar sowieso staan deze tulpenprinsessen op 18 januari 2020 te shinen op de Dam!”

 

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties