Nooit meer valse slotjes CCT5 containers

Van Vliet Containers introduceert een functioneel en betaalbare oplossing voor het scannen en tellen van CCT5 Containers.

Begin 2019 heeft Container Centralen het nieuwe CCT5 RFID label geïntroduceerd voor de ruim 3 miljoen containers tellende CC Pool. Voor de introductie van het nieuwe label waren er meerdere scanoplossingen op de markt om de oude RFID labels op echtheid te controleren.

Echter, nagenoeg alle hardware blijkt inmiddels ongeschikt en/of wordt niet meer ondersteund. In plaats daarvan is er een kleine digitale box op de markt waarmee je, met veel pijn en moeite, een CCT5 label kunt scannen door middel van een piepje en een klein lampje. Deze oplossing is duur en niet functioneel volgens Bob IJpelaar Directeur bij Van Vliet Containers; Deze oplossing telt geen labels, werkt erg traag, kent geen verificatiemodus en is erg omslachtig in het gebruik. „Op de logistieke werkvloer is snelheid nodig bij het tellen en identificeren van de RFID labels waarbij we, indien nodig, middels een verificatiemodus de valse labels kunnen identificeren”, aldus Bob IJpelaar.

Hard getroffen

De Europese gebruikers van de CC Pool worden hard getroffen door de valse CCT5 labels, omdat de markt geen werkbare oplossing biedt en het aantal valse CCT5 labels met hoog tempo toeneemt. Dit heeft als gevolg, dat men karren niet meer scant en valse karren in omloop blijven. Hierbij heeft de uiteindelijke gebruiker, die bijvoorbeeld de valse karren wilt retourneren bij Flora Holland, Landgard of CC, een probleem omdat die niet worden aangenomen en niet worden gerepareerd. Het resultaat is, dat de CC Pool gebruikers worden gedupeerd.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties