Daniëlle Santen gaat als topvrouw Floriworld bouwen

Floriworld, het aanstaande experience center van de sierteeltsector in Aalsmeer, heeft Daniëlle Santen aangesteld als directeur. Santen, die vooral actief is geweest als interim-directeur of bestuurder bij diverse organisaties, heeft de taak de ontwikkeling en realisatie van Floriworld aan te voeren.

Dit meldt Boy van Droffelaar, de voorzitter van Bloemenbureau Holland. De eerste belangrijke opdracht die Santen volgens hem krijgt, is het maken van het definitieve ontwerp voor het gebouw. Hierdoor kan na het afgeven van de omgevingsvergunning in het najaar met de bouw worden gestart.

Ook begeleidt Santen het proces om samen met Royal FloraHolland en Bloemenbureau Holland, twee van de drie aandeelhouders, de marketingpropositie voor Floriworld vast te stellen. In het najaar wordt samen met derde aandeelhouder en tevens exploitant Dutch Experience Group, een bijeenkomst voor obligatiehouders georganiseerd. Doel is om hen mee te nemen in de voortgang. Tevens worden dan de plannen voor een Business Club gepresenteerd.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties