Roger Gerritzen verruilt Dümmen Orange voor Yeald

Roger Gerritzen, nu nog hoofd Fusies en Overnames bij veredelingsconcern Dümmen Orange, treedt per 1 oktober toe als partner bij Yeald, een Westlands bedrijf dat ondernemingen adviseert en begeleidt bij strategie, fusies, overnames, finance, onroerend goed en boardroom coaching.

Gerritzen is al bijna twintig jaar actief in de internationale tuinbouw. Zo werkte hij onder meer bij Syngenta en Dummen Orange in functies als CFO en was hij verantwoordelijk voor fusies en overnames.

Roger Gerritzen treedt per 1 oktober toe als partner bij Yeald.

Met de verdergaande consolidatie en internationalisering van de tuinbouw, zal Gerritzen zich bij Yeald gaan richten op het begeleiden van bedrijven in hun strategie en voorbereiding naar een fusie of overname en op financiering van relevante activiteiten. De lopende projecten bij Dümmen Orange zal hij de komende maanden afronden.

De bestaande partners, Rob van Leeuwen en Robin Berendse, zijn blij met de komst van Gerritzen. „Wij kennen Roger al meerdere jaren en hebben tegenover elkaar aan de transactietafel gezeten. Voor ons was Roger dé partner die wij graag toe wilden voegen aan ons team. Met zijn ervaring, competenties en netwerk voegt hij enorme meerwaarde toe aan Yeald.”

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties