Sierteelt Marketing Event verschuift naar september 2020

Op woensdag 16 september 2020 wordt het Sierteelt Marketing Event gehouden. Het thema is ‘de kracht van duurzaamheid’. Diverse sprekers uit de sierteelt en daarbuiten komen aan het woord tijdens dit event.

Zo vertelt Cock van Bommel (adviseur bij reclamebureau Lansingerland) onder andere over de kracht van duurzaamheid. Piet Briet, duurzaamheidsmanager bij Royal FloraHolland, spreekt over duurzaamheid in de sierteelt anno 2020. Dennis van De Lubbe van Bloemenbureau Holland houdt een verhaal over ‘welke duurzaamheid verwacht de consument’?

Voor en door sierteeltmarketeers
Het Sierteelt Marketing Event wordt speciaal georganiseerd voor en door sierteeltmarketeers.  De organisatie is in handen van de NIMA Community Foodchain- & AgriMarketing, afgekort FAM. Dit is het expertiseplatform met leden in de marketing binnen de foodchain en de agribusiness.

Verschoven door coronacrisis
Het evenement zou gehouden worden op 25 maart, maar het is verschoven door de coronacrisis. De organisatie meldt dat wie zich al had aangemeld, automatisch staat ingeschreven voor de nieuwe datum.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties