Syngenta Flowers, eerste afhaker FlowerTrials

Syngenta Flowers annuleert deelname aan FlowerTrials vanwege zorgen om het coronavirus. Voor de veredelaar en vermeerderaar voelt het simpelweg niet goed om dit jaar de FlowerTrials te organiseren.

Sandra Verlaat, Hoofd Marketing Europa bij Syngenta Flowers: „De FlowerTrials hebben een belangrijke functie in onze branche, zowel voor het directe klantcontact als voor het presenteren van onze innovaties. Maar dat staat op de tweede plaats; nu is het vooral belangrijk om te begrijpen wat dit nieuwe hoofdstuk voor ons en onze sector betekent. Ons marketingteam is al begonnen met het organiseren van een virtueel alternatief voor onze FlowerTrials presentatie, zodat we onze nieuwe rassen en innovatieve genetica nog wel kunnen delen.”

Het bestuur van FlowerTrials heeft besloten om tot 6 april te wachten met de beslissing of FlowerTrials volledig wordt geannuleerd of toch plaatsvindt. Het bestuur volgt de situatie op de voet en elke wijziging in bovenstaande beslissing wordt onmiddellijk bekend gemaakt.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties