Livestream Varend Corso om vast ‘warm te draaien’

De organisatie van het Varend Corso Westland geeft zondag 24 januari een show van een uur via een livestream voor de mensen die betrokken zijn bij dit evenement. „Dit om het corso levendig te houden,” aldus Sander Nieuwenhuizen, die de PR van het Varend Corso doet. Het Varend Corso met als thema ‘It’s showtime’ zou in 2020 voor het eerst vier in plaats van drie dagen gaan varen, maar werd afgelast door covid-19.

De organisatie wilde iets doen voor iedereen die betrokken is bij dit grote jaarlijkse evenement, en daarom werd de livestream bedacht. De startbijeenkomst in oktober kon niet doorgaan. Naar een groep betrokkenen (vrijwilligers en sponsors) is de link van de startbijeenkomst gemaild, en het is bewust niet op Facebook gezet, geeft Nieuwenhuizen aan. „Het is bewust voor mensen die geïnteresseerd zijn. We willen iedereen nu gaan warmdraaien voor dit mooie evenement op het water. We hopen uiteraard dat het dit jaar wel door kan gaan.” Het evenement staat dit jaar in de planning voor donderdag 1 tot en met zondag 4 juli 2021.

Alle opties open
Nieuwenhuizen geeft aan dat in maart waarschijnlijk de definitieve knoop wordt doorgehakt of het Varend Corso dit jaar wel door kan gaan. „Sommige bouwers hebben vorig jaar al een ontwerp gemaakt voor ‘It’s showtime’. Zij horen uiteraard ook graag op tijd of ze van start kunnen gaan. We houden nu nog even alle opties open.”

Het Varend Corso Westland, een foto uit pre-coronatijden

Livestream

Via de livestream, die te vinden is op www.vc21.nl, wordt op zondagavond 24 januari vanaf 20.00 uur een show van een uur gegeven. Er zijn onder meer optredens van zangeres Nurlaila Karim, DJ Bombastic en corsovoorzitter Rob Baan komt aan het woord.

guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rianne
Rianne
3 jaren geleden

Dus de livestream is vooral bedoeld voor vrijwilligers en sponsors, daarom niet op facebook gezet, en vervolgens zet je hier wel de link neer?