Logiqs maakt doorstart

Logiqs Agro International maakt een doorstart onder de naam Logiqs. Daarbij blijven alle arbeidsplaatsen in het bedrijf behouden.

„Met deze doorstart wordt voorkomen dat lopende projecten vertraging oplopen”, laat Logiqs weten in een persbericht. „Zo wordt de continuïteit gewaarborgd voor bestaande en nieuwe klanten.” Dat alle arbeidsplaatsen behouden blijven is volgens het bedrijf te danken aan de goede financiële resultaten van de afgelopen jaren.

Logiqs blijft actief in de glastuinbouw, maar zal daarnaast haar activiteiten in de industrie verder uitbreiden. De shuttles bijvoorbeeld die in de afgelopen vijf jaar zijn ontwikkeld voor interne transportsystemen in de glastuinbouw, kunnen ook worden gebruikt om distributiecentra te voorzien van flexibele en schaalbare pallet-, opslag- en sorteersystemen.

Logiqs Agro kwam eerder deze maand in de problemen doordat zusterbedrijf Leen Huisman failliet ging. Inmiddels heeft ook dit scherminstallatiebedrijf een doorstart gemaakt onder de naam Huisman Scherming.