Marco van Os 1.000e kweker op FloraXchange

Afgelopen week heeft de 1.000e actieve kweker zich aangemeld op FloraXchange: Streliziakwekerij Marco van Os uit de Lier.

FloraXchange is het online platform met het grootste aanbod potplanten en boomkwekerijproducten. 323 exporteurs zijn erop actief. Het aantal kwekers op FloraXchange groeit met een gemiddelde van 5 à 6 kwekers per week.

Marco van Os van Streliziakwekerij Marco van Os over FloraXchange. „Waar inkopers ons vroeger belden om onze exclusieve planten te kopen of op hun verkooplijsten te plaatsen gebeurt dit tegenwoordig steeds meer via de digitale manier. Aangezien er op FloraXchange veel exporteurs actief zijn biedt dit platform hier een mooie oplossing voor.”

FloraXchange is een interactief communicatieplatform dat kwekers ondersteunt in het verspreiden van het aanbod. Kwekers houden op FloraXchange hun assortiment bij en van daaruit wordt het aanbod kenbaar gemaakt aan de kopers waarmee hij is gekoppeld. De koper wordt zo op de hoogte gehouden van de catalogus en aanbod gerelateerde zaken van de kweker.