’Met elkaar kunnen we onze groeiambities waarmaken’

  Sinds 1 januari 2021 is Zundert Plant een feit. Het nieuwe bedrijf – een samenvoeging van Boomkwekerij Marcel van Nijnatten en Pertop Plants – is in handen van Betuwe Plant en Jeroen Pertijs.

  Het bedrijf van Jac van Nijnatten aan de Oekelsebaan in Zundert stond al enkele jaren te koop. „Toen duidelijk werd dat ik geen opvolger had, heb ik het verkooptraject vrij snel in gang gezet”, zegt Van Nijnatten (65). „Ik realiseerde me dat zoiets behoorlijk wat tijd in beslag kan nemen; daarom wilde ik er tijdig mee beginnen. En voor mij persoonlijk is het heel belangrijk dat het bedrijf op een goede manier wordt voortgezet.”

  Jeroen Pertijs, eigenaar van laag- en halfstammenkwekerij Pertop Plants in Etten-Leur, had al langer een oogje op het bedrijf van Van Nijnatten. De jonge Brabander wilde namelijk verder doorgroeien. „Ik begon mijn kwekerij zo’n acht jaar geleden, vanuit het niets. Gaandeweg bouwde ik dit uit naar vier hectare. Maar ik wilde graag een volgende stap zetten en verder groeien.”

  Jeroen Pertijs (linksboven), Karel Huibers (rechtsboven), Dirk Huibers (linksonder) nemen het bedrijf over van Jac van Nijnatten.

  Lees het hele verhaal in De Boomkwekerij 1. Dit nummer ligt vanaf 8 januari bij abonnees op de mat. Of lees het artikel in het digitale magazine.

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties