Nederlandse bedrijven op Flormart

Nederlandse exporteurs, kwekers en toeleveranciers doen van woensdag 10 tot en met vrijdag 12 september mee aan de Italiaanse groenbeurs Flormart in Padova.

Een deel van de Nederlandse bedrijven staat in een gezamenlijke stand. Het zijn de bedrijven die de promotiecampagne voor Festa dei Nonni (Grootouderdag) ondersteunen. Het gaat om FleuraMetz, Vida Verde, Hamiplant, Hamifleurs, OZ Export, Green Ocean, GASA, Gebroeders van der Plas, Quattroplant, Calla groep, Schoneveld, Avalanche+, Amigoplant en Chrysal.

Op de Italiaanse groenbeurs Flormart in Padova wordt de nieuwe promotiecampagne voor Festa dei Nonni (Grootouderdag) geïntroduceerd. De in Rome wonende en werkende Nederlandse arrangeur Maya de Roo geeft er demonstraties om bloemisten te inspireren. De beurs wordt gehouden van 10 -12 september 2014.

Opa’s en oma’s
De grootouderdag op 2 oktober is een initiatief van de sierteeltsector. Centraal in de activiteiten staat de band tussen opa’s en oma’s en hun kleinkinderen.

VGB ondersteunt de campagne met een bijdrage uit het salderende Handelsfonds van het Productschap Tuinbouw en werkt samen met Felini Foundation, geleid door Charles Lansdorp, en BureauSierteelt.nl.