Nederlandse chrysanten op Russische designers beurs

  In het weekend van 19 maart sierden Nederlandse chrysanten de ADD Awards, een belangrijk evenement voor Russische ontwerpers en binnenhuisarchitecten in St. Petersburg.

  Het podium voor de uitreiking van de prijzen was door Russische bloemisten met Nederlandse chrysanten aangekleed. De winnaars kregen chrysantenboeketten en op de beurs was een fotozone ingericht, waar de bezoekers foto’s konden maken van de bloemwerken. Dit onderdeel van de beurs trok veel aandacht.

  De bloemen waren geregeld door een samenwerking van het marketingbureau Sobolj en Stichting Chryson, het promotiecollectief van Nederlandse telers en veredelaars van chrysanten. Het Nederlandse bedrijf Sobolj van Natasja Mironova probeert steeds nieuwe wegen te vinden om Russen met Nederlandse bloemen te inspireren. In een ronde tafel gesprek voor een publiek van 70 mensen legde Mironova samen met vertegenwoordigers van de bloemenhandel en bloemisten in St.Petersburg uit hoe chrysanten kunnen worden gebruikt bij grote evenementen als beurzen en prijsuitreikingen. Dit sloeg goed aan. “Russische bloemisten kunnen met kleurrijke Nederlandse chrysanten prachtige stukken maken, die absoluut toegevoegde waarde hebben voor ontwerpers en binnenhuisarchitecten. Het is echt een verrijking”, aldus de directie van ADD Awards.

  Een video met een impressie van de ADD Awards, waar chrysanten zorgden voor de aankleding.
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties