Nieuwe groene vakbeurs: Tuin & Park Expo

  Beursorganisator Easyfairs lanceert een nieuwe vakbeurs voor de groene sector: Tuin & Park Expo. De beurs moet een tweejaarlijkse kennis- en productevent worden voor beslissers in de groene branche, gericht op trends, innovatie, materiaal en design. De eerste editie is op dinsdag 31 augustus en woensdag 1 september in Evenementenhal Gorinchem.

  Ramon Schlepers namens beursorganisator Easyfairs: „Het idee om een nieuwe, kwalitatieve beurs te organiseren voor de beslissers in de groene branche zat al een tijdje in ons hoofd. Onze locatie in Gorinchem leent zich hier uitstekend voor, want in de regio Zuid-Holland is een gigantische populatie hoveniers- en groenbedrijven.”

  Belgische groenprofessionals

  Ook is Gorinchem op rij-afstand van Belgische groenprofessionals. Schlepers: „Helaas hebben zowel de Nederlandse als de Belgische groenprofessional al enige tijd geen beurs meer kunnen bezoeken vanwege het coronavirus. Mede daarom willen wij direct na de zomer een ontmoetingsplek creëren waar de beslissingsbevoegde groenprofessional zich tijdens één bezoek kan voorbereiden op de toekomst en weer volledig op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen.”

  De eerste editie van Tuin & Park Expo is op dinsdag 31 augustus en woensdag 1 september in Evenementenhal Gorinchem. (Foto: Easyfairs Nederland)
  Groene Sector Vakbeurs

  Easyfairs organiseert sinds jaar en dag De Groene Sector Vakbeurs in Hardenberg. Schlepers: „Daar doen we ons voordeel mee voor Tuin & Park Expo, want we hebben de beschikking over twintig jaar beurservaring in de groene sector. Ondanks dat De Groene Sector Vakbeurs de nodige raakvlakken heeft met Tuin & Park Expo, onderscheiden we ons met dit nieuwe concept vooral op het gebied van innovaties en kennisdeling. Bovendien richt Tuin & Park Expo zich specifiek op de beslissingsbevoegden.”

  Tuin & Park Exclusief

  Naast Tuin & Park Expo beoogt Easyfairs een side event op Next Level (de nieuwe bovenverdieping van Evenementenhal Gorinchem) te organiseren: Tuin & Park Exclusief. Op dit moment legt de beursorganisatie de laatste hand aan het concept van dit event dat zich richt op tophoveniers en tuin- en landschapsarchitecten en -ontwerpers.

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties