Nieuwe vacaturesite Boskoopwerkt.nl van start

  Greenport Boskoop start een nieuwe vacaturesite. Onder de naam Boskoopwerkt.nl kunnen bedrijven hun vacatures plaatsen en zichzelf voorstellen. De eerste bedrijven hebben dit inmiddels gedaan.

  De vacaturesite wil zich onderscheiden door te werken met foto’s en video’s van de bedrijven die een vacature op het platform plaatsen. ’Geen saaie, lange teksten’, aldus de initiatiefnemers.

  Hulp bij bedrijfsvideo

  Omdat niet ieder bedrijf beeldmateriaal op de plank heeft liggen waarmee het zich goed presenteert aan de werkzoekende, ondersteunt Greenport Boskoop bedrijven hierin. Dit jaar kan via Greenport Boskoop tegen een beperkte investering een korte bedrijfsvideo worden gemaakt.

  De eerste bedrijven hebben hun vacatures op het platform gezet. (Foto: Boskoopwerkt.nl)

  Boskoopwerkt.nl is een initiatief van Greenport Boskoop en Stichting Open Kwekerijdag Greenport Boskoop. De Gemeente Alphen aan den Rijn ondersteunt het initiatief, waardoor dit jaar geen kosten verbonden zijn aan de plaatsing van de bedrijfsprofielen en vacatures. Op 18 januari wordt tijdens de Open Kwekerijdag een carrièreplein ingericht en aandacht gegeven aan het nieuwe initiatief.

  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  criar uma conta binance
  10 maanden geleden

  Can you be more specific about the content of your article? After reading it, I still have some doubts. Hope you can help me. https://www.binance.com/pt-PT/register?ref=RQUR4BEO