Noviflora neemt Roselife over

Noviflora Holland BV heeft per direct de retail service provider voor bloemen en planten Roselife overgenomen. Dit meldt Noviflora op haar website.

Het complete team van Roselife wordt overgenomen. Voor Noviflora betekent dit een belangrijke uitbreiding van category management in de retailmarkt. Noviflora wil de rol als kwaliteitsleverancier voor kamer- en tuinplanten voor Noord-, Centraal- en Oost-Europa hiermee verder uitbouwen.

De overname past binnen de strategie van Noviflora. Hierbij ligt de focus op groeien in bestaande en aangrenzende markten.

Roselife heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd in het ontzorgen van haar retailklanten door verder te professionaliseren in category management. Een dienstverlening die van het retail bloemen- en plantenschap een volwaardige categorie kan maken met nadruk op winkelbegeleiding, kwaliteit en rendement op de winkelvloer.

Noviflora heeft ruim 40 jaar ervaring en is uitgegroeid tot één van de belangrijkste leveranciers van planten in het hogere kwaliteitssegment. Noviflora levert aan groothandels en ketens, grootwinkelbedrijven, tuincentra en kantoorbeplanters.

Noviflora staat in de top 5 van Nederlandse plantenexporteurs.