Ook de Bloemisterij EXTRA over energie ontvangen?

  Het Vakblad voor de Bloemisterij heeft in week 19 met een complete extra editie uitgebracht, volledig gewijd aan energie. In dit unieke bewaarnummer komen alle aspecten van het traject naar energieneutraal telen in de kas aan bod, inclusief ervaringen uit de praktijk. Een unieke gids voor elke glastuinder.

  Het extra nummer is verstuurd naar alle abonnees van het Vakblad voor de Bloemisterij. Wil jij de Bloemisterij Extra over energie ook ontvangen, profiteer dan van onze aantrekkelijke aanbieding voor een proefabonnement van een half jaar op het Vakblad voor de Bloemisterij. Meld je nu aan en je krijgt de Bloemisterij Extra er gratis bij.

  In Bloemisterij Extra staat onder meer artikelen over de route naar een fossielvrije glastuinbouw, een interview met hoogleraar Ad van Wijk over laatste energie innovaties in energie, de visies van specialisten op de energiemarkt, 13 tips om energie te besparen, een infographic met alle aspecten van een energieneutrale kas, de laatste ontwikelingen in aardwarmte en warmtenetten, het perspectief van WKK en de mogelijkheden van ledlampen.

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties