Opti-flor intensiveert haar maatschappelijke betrokkenheid

Door het ondertekenen van een samenwerkingscontract op 7 juli met Reakt geeft Opti-flor een verdere invulling aan haar maatschappelijke betrokkenheid. Meer werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt kunnen hierdoor aan de slag bij de phalaenopsiskwekerij uit Monster.

Opti-flor heeft al enige jaren ervaring met kwetsbare groepen in de samenleving door de aankoop van locatie Haegheflor, een voormalige sociale werkplaats. Hier biedt het bedrijf werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt via arbeidsmarktparticipatie een volwaardige re-integratie werkplek aan. Op de locatie voeren medewerkers diverse werkzaamheden uit, zoals het maken van productlabels voor Opti-flor.

„Door deze nieuwe samenwerking met Reakt kan onze maatschappelijke betrokkenheid als onderneming middenin de samenleving verder worden ingevuld. Samen is een van de kernwaarden van Opti-flor en door het bieden van perspectief aan kwetsbare groepen dragen we ons steentje bij”, benadrukt mede-eigenaar René Hendriks.

Reakt is specialist in maatschappelijke participatie en onderdeel van de Parnassia Groep. Door de samenwerking van Reakt met Patijnenburg zullen ook de cliënten hiervan toegang krijgen tot de werkplekken bij Opti-flor.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties