Vakblad voor de Bloemisterij FlowerTrials Parels spotten op FlowerTrials

Parels spotten op FlowerTrials

0

SBS6 tv-programma ‘De Grote Tuinverbouwing’ verkiest de meest bijzondere plant van FlowerTrials 2019. Presentatoren Rob Verlinden en Ivo Putman bezoeken de verschillende locaties, op zoek naar de meest bijzondere parel.

Alle nominaties maken kans op een plekje in één van de volgende afleveringen van De Grote Tuinverbouwing, waar Ivo Putman het mooiste product een tv-podium zal geven.

De presentatoren bezoeken de FlowerTrials samen met Pull Position. Dit marketingbureau adviseert vanaf het nieuwe seizoen het tv-programma omtrent de laatste trends, noviteiten en andere topics op het gebied van groen. Karin van Luijk van Pull Position zegt nadrukkelijk dat deze samenwerking geen invloed heeft op de zoektocht naar de mooiste parel. Het blijft een onafhankelijke uitverkiezing. Bovendien staan er slechts weinig huidige klanten van het marketingteam op het jaarlijkse evenement.

Peter van Leth
Peter van Leth is vakredacteur politiek en economie bij het Vakblad voor de Bloemisterij. Verdere aandachtsgebieden zijn personeelsbeleid, gewasbescherming, veredeling, groene, perk- en kuipplanten.

Reageer op dit artikel

avatar