Flower Power voor jou en je zakenrelaties

PARTNER CONTENT – Keukenhof 2019, dé plek bij uitstek voor een inspirerende ontmoeting met je zakenrelaties
Ben je op zoek naar een inspirerende omgeving waar je je zakenrelaties mee naar toe kunt nemen voor een prettige ontmoeting? Dan ben je bij het mooiste Lentepark ter wereld helemaal aan het goede adres. Hier vind je niet alleen een prachtige entourage om op een prettige en ontspannen manier zaken te kunnen doen, maar zullen jij en je zakenrelaties tegelijkertijd onder de indruk komen van de prachtige kleuren en geuren die je zult ervaren. Daar ontkom je niet aan in een omgeving waar 7 miljoen bollen in meer dan 16000 variëteiten geplant zijn! Welke ondernemer in bloem en groen zou zich nog een andere ontmoetingsplek wensen?

De trots op de sierteelt en het leveren van kwaliteit vormden solide visionaire basis
Als je je verdiept in de geschiedenis van de lentetentoonstelling in Lisse en die van Hortipoint, ontdek je mooie parallellen. Na de oorlog, in 1949, wilden toonaangevende bollenkwekers hun voorjaarsbollen tonen aan het publiek. Hun trots groeide uit tot hét internationale en zelfstandige showvenster van de Nederlandse sierteeltsector. Tegelijkertijd werkte de Vereniging Groep Bloemisterij hard aan de wederopbouw van de Nederlandse sierteeltsector. Kwaliteit was daarbij van doorslaggevend belang. En dat is na al die jaren nog steeds dé missie van Hortipoint.

Inspiratie en kennis opdoen
Keukenhof is er voor de telers en heeft samenwerkingsrelaties met partners in binnen- en buitenland. Het mooie is dat iedere partner zijn eigen specialisme toe mag en kan voegen. Door deze synergie ontstaat een uniek product dat bezoekers uit alle delen van de wereld trekt. Keukenhof is een inspirerend voorbeeld voor andere telers. De kennis is groot en daarvan wordt door andere collega’s in de sierteelt graag gebruik van gemaakt. Dit zal jou en je zakenrelaties zeker motiveren en inspireren en wie weet komen jullie hierdoor samen tot innovatie. De sierteelt van Nederland in het algemeen is mondiaal toonaangevend en het is mooi om te zien dat de bloemen ook op speciale plekken getoond en gebruikt worden.

Een zakelijke ontmoeting en toch ontspannen
Wie zakenrelaties meeneemt naar Keukenhof 2019 wordt getrakteerd op een eigenzinnig schouwspel. Op allerlei manieren zullen jullie geconfronteerd worden met de Flower Power. Dat jullie al lang overtuigd zijn van de kracht van bloemen, mag duidelijk zijn. Maar straks kun je vast je hart nog ophalen in de inspiratietuinen die helemaal aangelegd zijn rondom het thema Flower Power. De jaren ’60/70 met hun typische geluid worden zichtbaar en ook zullen er allerlei evenementen georganiseerd worden met als kapstok Flower Power. Het prachtige mozaïek waaraan in het najaar tot begin december met man en macht gewerkt wordt, geeft alvast een inkijkje in het thema van deze 70e editie.

De inwendige mens wil ook wat
Naast het genieten van de lentetuin is er voor jou en je zakenrelaties ook ruimte om ontspannen te eten met het zicht op prachtige bloemen. Er zijn allerlei verschillende paviljoens waar je kan uitrusten en eten. Het nieuwe entreegebouw is ook zeker de moeite waard. Het heeft een foodconcept dat aansluit bij het karakter van het park, maar ook zeker bij jullie als bezoekers. Helemaal nu de geschiedenis van de tulp daar op een artistieke manier als The Blooming Dutch verbeeld wordt.

Andere culturele activiteiten
Natuurlijk neem je je zakenrelaties in eerste instantie mee voor de bloemen. Maar bedenk dat er meer aantrekkelijke activiteiten ondernomen kunnen worden. Zo kun je in fluisterboten geruisloos vanaf de Lentetuin varen tussen de bollenvelden. Zo’n 45 minuten ben je even in een hele andere wereld.
Ook zijn er verschillende fietsroutes uitgezet en zijn er fietsen in alle soorten en maten te huur waarmee je de omgeving samen kan verkennen. Sluit de dag af met een prachtig concert in het kasteel. En wat dacht je van lunchen tussen de tulpen? Moet je wel eerst een bloem vernoemen!

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties