The Challenge of Change

PARTNER CONTENT – Internet of Things, robotics en digital services. Nieuwe technieken volgen elkaar in hoog tempo op en de wereld om ons heen verandert voortdurend. We kunnen ons niet voorstellen hoe onze wereld er over 20 jaar uit zal zien.

Technologische ontwikkelingen bieden kansen en mogelijkheden om ondernemers op nieuwe manieren te ondersteunen bij het telen van gewassen of het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Maar er zijn ook uitdagingen!

Hoe kunnen nieuwe technieken worden geïntegreerd in de bestaande processen van een tuinbouwbedrijf? Hoe kunnen we investeringen die al zijn gedaan upgraden naar de wensen van morgen? En hoe kan de tuinbouw zich verbinden met stedelijke ontwikkeling, om circulaire energiesystemen en duurzame leefomgevingen te creëren? De ontwikkeling van de tuinbouw kent een lange geschiedenis, dus de sector kan niet zomaar handelen als een startup. Hier ligt onze uitdaging om te veranderen: the challenge of change.

Tijdens de GreenTech wisselt Priva graag met u van gedachten over de veranderingen in de tuinbouwsector en de uitdagingen die ons te wachten staan. We delen onze visie en sparren met jou over mogelijke nieuwe producten, diensten en oplossingen, die geënt zijn op de nieuwe technieken. Natuurlijk geven we u een kijkje in de keuken waar wij allemaal druk mee zijn.

Standnummer:
Priva Corporate (08.128)
Priva Product & Partner Pavilion (08.133)
Vertical Farming Pavilion (08.561 & 08.563)

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties