Petalon uit Londen staat centraal in BBH’s nieuwe Exposé

Iedere twee maanden verschijnt er op Mooiwatbloemendoen.nl en Mooiwatplantendoen.nl een nieuwe editie van Exposé. In deze internationale serie stelt Bloemenbureau Holland mensen voor met een grote passie voor bloemen en planten. In de nieuwe editie staat Petalon in Londen centraal.

In de week van 30 oktober staat editie #18 van Exposé live op de consumentensites in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk. Centraal staat deze keer Petalon, een boekettenbezorgservice per fiets, opererend in Londen. Twee jonge ondernemers die hun hart volgen en bijzondere boeketten maken.

Betaalbare boekettenbezorging

Petalon werd in 2013 in Londen opgericht door Florence Kennedy. Zij zocht naar een manier om unieke boeketten te bezorgen voor een betaalbare prijs. Haar man James, die op dat moment zijn fietsenzaak opstartte, bracht haar indirect op een idee: waarom de bezorging niet per fiets doen? Inmiddels maakt Florence iedere maandag twee boeketten die ze vervolgens fotografeert en op haar website zet, waarna de bestellingen binnen lopen. De rest van de week worden deze boeketten in speciale rugzakken of bakfietsen door heel Londen bezorgd. Haar autodidacte stijl is inmiddels zo populair dat Florence ook bruidswerk en workshops verzorgt en een bloemenboek heeft uitgegeven: Flowers Every Day.

Sociale media

De Exposé-video, -fotografie en -artikelen worden ook gedeeld op Instagram, Facebook en Twitter. De video en het fotomateriaal zijn beschikbaar voor gebruik op ieders social media kanalen, onder vermelding van Mooiwatbloemendoen.nl of Mooiwatplantendoen.nl.

Bron en foto’s: Bloemenbureau Holland

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties