Plantion opent mediterrane showroom De Kas

  Plantion heeft haar marktplaats uitgebreid met De Kas, een showroom voor kamerplanten in mediterrane stijl. Klanten kunnen wekelijks nieuwe inspiratie opdoen en ter plekke bestellen via QR-codes.

  In de webshop (Plantion Digitale Marktplaats) ziet de klant of het product realtime op voorraad is. Als een besteld product in De Kas staat, kan het meteen worden meegenomen. Bestellen is uitsluitend mogelijk via de webshop.

  Achter in de ruimte staat het actuele aanbod gepresenteerd in een stijlvolle ‘inspiratiekas’. Daarvoor staan Deense karren opgesteld met vooruitgeschoven voorraad van de betreffende kwekers, met QR-codes. In De Kas zullen veelal wat grotere en exclusievere soorten te zien zijn, aangevuld met producten die passen bij de tijd van het jaar.

  Klantervaringen

  Het concept van een fysieke toonzaal met online bestelmogelijkheid is samen met de plantenaanvoerders RM Plants en Vireõ ontwikkeld. In eerste instantie biedt Plantion hun assortiment aan in De Kas. Op basis van klantervaringen in de eerste weken na opening zullen producten van andere kwekers worden toegevoegd.

  Vanwege de opening van De Kas staan kamerplanten vanaf nu tot het eind van januari  centraal bij Plantion onder de noemer ‘Ga voor gezond!’ Medewerkers van VBW zijn aanwezig om informatie te geven over FloraVita, het programma voor bloemisten met tips en trainingen over de gezondheidseffecten van kamerplanten en bloemen.

  Bron: Plantion | Foto’s: VVB Van Bree

  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  gezondweerop@hotmail.com
  gezondweerop@hotmail.com
  2 jaren geleden

  het valt wel op dat de enige veiling is die regelmatig zeer positief en terecht in het nieuws komt , volop beweging en positieve mensen in het bedrijf , kunnen ze in Naaldwijk en Rhein-maas nog veel van leren !