Promotiecampagne Amaryllis winterbloem van start in november

De eerste week van november is de officiële aftrap van de promotiecampagne Amaryllis. Voor het tweede achtereenvolgende jaar wordt de Europese bloemist geattendeerd op de start van het seizoen met de campagne Hello winter.

Dit jaar reikt de promotiecampagne de bloemist extra handvatten om Hippeastrum/amaryllis in de winkel te etaleren. ‘We zien een trend bij winkeliers waarbij zij de etalageruit beschilderen met de mooiste tekeningen’, vertelt Lisa van Marrewijk van de promotiecommissie Amaryllis. ‘We willen de bloemist op weg helpen met een handig sjabloon van een winters tafereel en amaryllis, dat heel eenvoudig kan worden aangebracht. Zo houden we de winterse bloem top-of-mind.’

Workshops

Een speciale folder (met sjabloon) wordt meegestuurd met het bloemisteninspiratiemagazine 365 dagen bloemen en er worden Workshops Etalagetekenen georganiseerd tijdens de FloraHolland Trade Fair (8 tot en met 10 november, stand 11.4), het Cultra Event (8 november) én een speciale ochtend voor genodigden bij veiling Plantion (15 november).

De promotiecampagne Amaryllis is een initiatief van alle snijamarylliskwekers in samenwerking met Royal FloraHolland.

Bron en foto: promotiecommissie Amaryllis

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties