RAI tevreden over GreenTech

De nieuwe tuinbouwvakbeurs GreenTech in de RAI is naar verwachting verlopen. Dat concludeert beursmanager Mariska Dreschler uit gesprekken met exposanten en bezoekers.

„De bezoekers waren heel geïnteresseerd”, zegt Dreschler. „We zijn altijd geneigd om in aantallen te denken. In dit geval hadden we een kleinere maar gerichtere groep bezoekers. Dat ervaren exposanten als prettig.”

Bezoekerscijfers worden later deze week vrijgegeven. Wel is bekend dat ongeveer 60% van de bezoekers afkomstig was uit het buitenland.

Over twee jaar wordt de beurs opnieuw gehouden van 14 tot en met 16 juni 2016. De voorinschrijving is daarvoor al weer begonnen. Ook dan weer wordt de beurs bewust gelijktijdig gehouden met de Flower Trials en de Vegetable Trials.

Bij de communicatie met bezoekers zou de RAI meer willen samenwerken met deze evenementen. „Het zou voor de internationale bezoekers duidelijker moeten zijn wat er in deze week in Nederland te doen is. We zouden dit samen bij de doelgroep onder de aandacht willen brengen. Nu hebben we elk onze eigen communicatie hier over.”