Royal FloraHolland draagt ervaren commissaris voor als nieuw lid

De Raad van Commissarissen (RvC) van Royal FloraHolland stelt Pascal Visée voor als nieuw lid van de RvC. Voor de 56-jarige Visée, die in het verleden carrière heeft gemaakt bij Unilever, wordt het zijn elfde actieve deeltijdfunctie.

Hij is onder meer ook commissaris bij Rabobank, Mediq, Plus Retail en de Eramus Universiteit. De leden van de coöperatie FloraHolland kunnen op tijdens de algemene ledenvergadering op 7 december 2017 stemmen voor deze benoeming van Visée.

Hij vult met zijn kandidatuur de vacature in die is ontstaan door het aftreden van Cees van Rijn die niet herkiesbaar is, zo meldt FloraHolland. ,,Met Pascal Visée voegen we expertise toe aan de RvC op het gebied van Finance en IT. Daarom zien we hem ook graag als voorzitter van de Audit Commissie”, aldus Jack Goossens, voorzitter Raad van Commissarissen Royal FloraHolland.

Pascal Visée laat in de verklaring weten: ,,Als lid van de Raad van Commissarissen wil ik mij inzetten om de transformatie van Royal FloraHolland naar een wendbare organisatie tot een succes te maken. Die wendbaarheid is nodig om de kansen die de digitalisering van de economie biedt volledig te benutten.”

Pascal Visée
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties