Ruim 8.100 bezoekers GreenTech

Op de nieuwe tuinbouwvakbeurs GreenTech zijn vorige week 8.153 bezoekers afgekomen. Dat maakt de organisatie dinsdag 17 juni bekend.

De verhouding tussen nationale en internationale bezoekers was 59% tegen 41%. „De sfeer was geweldig en met het aandeel internationaal en de kwaliteit van de bezoekers staat het concept van GreenTech als een huis”, zegt Exhibition Manager Mariska Dreschler.

Vooral de eerste twee dagen waren de internationale bezoekers veruit in de meerderheid, op donderdag kwamen de meeste bezoekers uit Nederland.

Op de eerste editie presenteerden zich 298 exposanten uit 23 landen.

„Met deze editie staat GreenTech op de kaart en hebben we een stevige basis om uit te bouwen in 2016, met de focus op nog meer vakbezoekers en internationale business”, aldus Ids Boersma, Managing Director RAI Exhibitions: „De lancering van een internationale beurs gebeurt zelden in de beurzenwereld en dat maakt deze eerste GreenTech extra speciaal voor Amsterdam RAI.”

Voordat GreenTech 2014 was afgelopen, boekten al meer dan vijfti exposanten standruimte voor 2016. De volgende GreenTech vindt plaats op 14-15-16 juni 2016 in de RAI in Amsterdam.