Ruud Knorr naar Dutch Flower Group

  Ruud Knorr, directeur van Veiling Rhein-Maas, treedt per 1 februari 2017 in dienst bij de Dutch Flower Group. Daar begint hij als divisie directeur planten.

  Knorr wordt verantwoordelijk voor de aansturing van de directies van de in planten gespecialiseerde handelsbedrijven OZ Planten in Aalsmeer en Hamiplant in Honselersdijk. Knorr zal deel uitmaken van het Executive Commitee van DFG, dat momenteel bestaat uit Marco van Zijverden (CEO), Harry Brockhoff (CFO), Boudewijn Rip (Director Retail), Marco Vermeulen (Director Wholesale Flowers & Sourcing) en Marcel Zandvliet (Director Marketing).

  Versterking internationale positieDutch Flower Group (DFG) ziet de komst van Ruud Knorr als een stap in verdere versterking van haar internationale positie binnen de sierteeltsector op het gebied van planten.
  Knorr is sinds januari 2011 directeur van Veiling Rhein-Maas. Zo heeft hij onder andere leiding gegeven aan de samenvoeging van de verschillende organisaties en Veiling Rhein-Maas uitgebouwd tot een internationale sierteeltmarktplaats.

  Volgende stapKnorr is na zes jaar toe aan een volgende stap. „Ik kijk met trots terug op wat wij allemaal hebben gerealiseerd. Als ik zie hoe er in ons bedrijf wordt samengewerkt, kan ik vaststellen dat ik een organisatie achterlaat die staat als een huis. Bij mijn karakter passen uitdaging en ontwikkeling en dit is voor mij het juiste moment om deze moeilijke beslissing te nemen.”
  
Royal FloraHolland en Landgard gaan de komende tijd op zoek naar een geschikte opvolger voor Knorr.

  Bron: Vakblad voor de Bloemisterij