Sponsors blijven zomerbloemenshow steunen

Hoofdsponsors Loswal ‘De Bonnen’, Fonds Westland en Zuidkoop Natural Projects zijn in voor een nieuw, vaak meerjarig sponsorcontract met de Nationale Zomerbloemententoonstelling (NZBT) in Naaldwijk.

Het Naaldwijkse tentoonstellingsbestuur heeft deze week het sponsorovereenkomst 2016 met Fonds Westland ondertekend. Het contract staat garant voor een bedrag van € 5000,-.
Hoofdsponsor Loswal ‘De Bonnen’ heeft toegezegd om weer voor een periode van drie jaar (2016 – 2018) een bedrag van € 6000,- per jaar bij te dragen. Zuidkoop Natural Projects is eveneens weer van de partij en levert zowel financieel als in natura een zeer grote bijdrage aan de uitvoering van de komende editie.
De organisatie van de Nationale Zomerbloemententoonstelling is verheugd over de verlenging van de diverse overeenkomsten. Voorzitter Arnold Hordijk onderstreepte tijdens de onlangs gehouden bestuursvergadering het belang van de inbreng van alle hoofdsponsors, waaronder ook Rabobank Westland, Stimuflori en Pure Seasonal Flowers. Ook noemde hij het belangrijke aandeel van andere sponsors, zowel geldelijk als in natura, de inzet van de vele vrijwilligers en de producten van de zomerbloementelers voor de keuring

De tentoonstelling vindt plaats van 8 tot en met 11 september 2016 in de Oude Kerk aan het Wilhelminaplein in Naaldwijk.