Stolze Installatietechniek breidt capaciteit uit

Twintig ex-medewerkers van het failliete Arend-Sosef vinden onderdak bij Stolze Installatietechniek uit Maasdijk. De nieuwe medewerkers zijn uit verschillende afdelingen van Arend-Sosef afkomstig.

Directeur Bram van den Ende van Stolze vindt dat door het faillissement van Arend-Sosef een gat dreigde te ontstaan als het gaat om de service en installatietechniek die telers nodig hebben. Het vijfigkoppige team van Stolze Installatietechniek is daarom versterkt met een deel van de ervaren medewerkers van Arend-Sosef. „Zodoende kunnen wij onze bestaande en nieuwe klanten voorzien van technische oplossingen op maat en bijbehorende 24-uurs service.” Na de uitbreiding beschikt Stolze tevens over 35 gecertificeerde medewerkers die in staat zijn producten van Priva optimaal te installeren en te onderhouden.

Aalsmeer
Stolze is vanuit Maasdijk internationaal actief bij glastuinders en tuinbouwgerelateerde ondernemingen. Binnenkort wordt in Aalsmeer een vestiging gerealiseerd met voor telers vertrouwde gezichten. Op die manier wil Stolze in de regio’s Aalsmeer en Noord-Holland voldoende capaciteit voor advies en snelle serviceondersteuning beschikbaar stellen.

Eind week 11 werd bekend dat dertig andere ex-medewerkers van Arend-Sosef middels het bedrijf Tebarint de activiteiten elektrotechniek, watertechniek en automatisering voor de tuinbouw gaan oppakken. Bij Arend-Sosef waren ruim honderd medewerkers betrokken bij deze disciplines, voor drieduizend tuinbouwklanten.