De Boomkwekerij Nieuws TOP Ondernemerschap Programma Kwekerij krijgt vervolg

  TOP Ondernemerschap Programma Kwekerij krijgt vervolg

  0

  Vanaf oktober start de volgende editie van Top Ondernemerschap Programma Kwekerij. Dit programma richt zich op ondernemers in de boomkwekerij die hun bedrijf verder willen professionaliseren. Op de planning staan edities op drie locaties: in het midden, westen en zuiden van het land.

  Dit gesubsidieerde programma is ontwikkeld voor ondernemers, bedrijfsleiders en (potentiële) opvolgers en bestaat uit verdiepende bijeenkomsten, 1-op-1 coachingsessies, een persoonlijkheidsanalyse en bedrijfsbezoeken.

  Coach als sparringpartner

  Deelnemers worden tijdens het programma begeleidt door een coach, die fungeert als sparringpartner voor de strategie van hun bedrijf en ontwikkeling als leidinggevende en ondernemer.

  In het seizoen 2019 -2020 vonden de eerste sessies plaats van Top Ondernemerschap Programma Kwekerij. (foto: TOP)

  Het programma is ontstaan uit een samenwerking tussen LTO, Rabobank, scholingsconsultenten Boomkwekerij en de Ondernemerschap Academy. De eerste groep deelnemers bestond het afgelopen jaar onder andere uit de bedrijven Huverba, Vilier Vaste Planten, EuroTree, Streng Growers, Boomkwekerij Nagel en Wansinck.

  Kijk hier voor meer informatie over Top Ondernemerschap Programma Kwekerij.

  Ron Barendse
  Ron Barendse is sinds 2009 vakredacteur bij De Boomkwekerij. Hij schrijft onder andere over markt & afzet en personeel & organisatie.

  Reageer op dit artikel

  avatar