Tuinplanten van maart: saxifraga en aubrieta

In maart zijn saxifraga en aubrieta door Mooiwatplantendoen.nl uitgeroepen tot Tuinplant van de Maand.

Via een pr-campagne worden, via publieksmedia, zoveel mogelijk consumenten bereikt om hen te stimuleren meer tuinplanten toe te passen in eigen tuin of op balkon en terras. Het thema van de campagne is ‘Steengoed’ en is een verwijzing naar de vele toepassingsmogelijkheden van de planten.

In de maand maart zal Mooiwatplantendoen.nl via haar digitale lifestyleplatform (website en sociale media) saxifraga en aubrieta als Tuinplant van de Maand extra in de spotlights zetten. Ook zullen de planten te zien zjin in tv-programma’s als Eigen Huis & Tuin (28 februari) en Rob’s Grote Tuinverbouwing (7 en 21 maart). Daarnaast wordt veel aandacht verwacht in tijdschriften, dagbladen en online media (websites en blogs).

Informatiemap
Mooiwatplantendoen.nl heeft speciaal voor de detailhandel, groothandel en kwekers een informatiemap samengesteld met kant-en-klare teksten en fotografie. Deze gratis map is bedoeld voor promotiedoeleinden via bijvoorbeeld eigen website, brochure, sociale media en nieuwsbrief. De informatiemap is kosteloos te downloaden.