Veel aanmeldingen Bulbs4Kids

Basisscholen in heel Nederland melden zich massaal aan voor Bulbs4Kids. Initiatiefnemer iBulb heeft het aantal beschikbare lespakketten daarom verhoogd van 350 naar 800.

iBulb initieert de campagne Bulbs4Kids om kinderen via een bloembollenlespakket op een laagdrempelige en spannende manier kennis te laten maken met de natuur. Het is wetenschappelijk bewezen dat spelen in en met een natuurlijke omgeving bijdraagt aan een evenwichtige en gezonde ontwikkeling van kinderen. Nu al is duidelijk dat komend najaar 800 klassen verspreid over het hele land bloembollen zullen planten.

Meer resultatenDe juffen en meesters hebben eveneens hun weg naar educatie over bloembollen gevonden. Ruim 800 docenten gaven zich op voor de Bollenblog. Hiermee ontvangen zij vanaf september wekelijks een blog over bloembollen die zij kunnen gebruiken in de les. Nieuw aan de website is de Bollenbieb, waarin kinderen allerlei informatie over bloembollen vinden. Ook het aantal volgers op Twitter en Facebook steeg rap.