World Horti Center gaat 2 juni weer open

Het World Horti Center (WHC) gaat aanstaande dinsdag 2 juni weer open voor bezoekers. WHC volgt uiteraard de richtlijnen van het RIVM en heeft diverse maatregelen getroffen, zo laat het kenniscentrum voor de glastuinbouw weten op haar website. 

Zo wordt er extra ingezet op hygiëne. Het is alleen mogelijk het WHC te bezoeken op afspraak. Registratie is vooraf verplicht bij de receptie.

Studenten MBO Lentiz Westland weer praktijkles
Studenten van het MBO Lentiz Westland zijn al die tijd welkom geweest in het WHC, op basis van de richtlijnen van het RIVM. De praktijkexamens mochten om die reden voor de studenten van de opleiding Bloem & Design  plaatsvinden in het WHC. Normaliter worden deze op een externe locatie (stage) gehouden. Dit was niet in alle gevallen mogelijk dus is de school binnen het WHC omgebouwd tot een tijdelijke examenlocatie bloem en design. “We hebben hier externe assessoren voor ingeschakeld. De praktijklessen worden vanaf maandag 15 juni ook weer gegeven in het WHC. Stages bij bloemisten zijn veelal doorgegaan. Vanwege de coronatijd hebben veel studenten juist keihard doorgewerkt”, aldus Atie de Gier, directeur Lentiz MBO Westland.

 

 

 

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties