Yuverta Nijmegen houdt online open dag

  Docenten en studenten van Yuverta Nijmegen gaan zondag 23 januari vanuit de Landschapshal van de onderwijsinstelling voorlichting geven over de groene opleidingen. Vanwege de coronamaatregelen gebeurt dat online via Teams. Op 10 februari volgt een persoonlijke rondleiding voor studiekiezers.

  Anke Aalmers, senior opleidingsmanager Yuverta mbo Nijmegen: „We willen studiekiezers, ondanks de huidige coronabeperkingen, zo goed mogelijk voorlichten over onze opleidingen en school. Dat doen we onder andere met online voorlichtingen via Teams. Op deze manier kunnen onze docenten en studenten de geïnteresseerden coronaproof alles vertellen over onze opleidingen.”

  Tuin en landschap

  Onder de richting Tuin en landschap vallen de opleidingen Hovenier en Tuin- en landschapsinrichting. Aalmers: „In nauwe samenwerking met Branchevereniging VHG en het bedrijfsleven leren wij studenten het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen en parken. De baankansen in deze branche zijn goed, door onze unieke samenwerking met de bedrijven in de regio hebben veel van onze hoveniersstudenten al een baan voor ze klaar zijn met de opleiding.”

  Stad en mens

  Tot slot staat bij de richting Stad en mens het inrichten van een duurzame stad centraal. „Studenten leren hoe de stad een fijne en duurzame plek blijft om te wonen, werken en leven. Na drie jaar studeren ze af als adviseur duurzame leefomgeving.”

  Op donderdag 10 februari biedt de school persoonlijke rondleidingen. Studiekiezers kunnen zich binnenkort aanmelden voor een bepaald tijdstip via yuverta.nl/kennismaken.

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties