Aanmelden voor Flowercup van start

In het najaar organiseert VBW in samenwerking met de regio’s, vier regionale voorrondes van de VBW Flowercup. Winnaars van deze voorrondes plaatsen zich voor de finale in 2020. Het thema is een trendy showarrangement met de titel ‘Fashionable X-mas’.

Het balie-arrangement voor de modebranche moet gemaakt worden op steekschuim van Oasis. Om het arrangement zowel eenvoudig commercieel als visueel aantrekkelijk te laten zijn, vraagt de VBW deelnemers ook een constructie te maken die vaker ingezet kan worden. Het arrangement mag een maximale verkoopwaarde van 50 euro hebben (excl. BTW en excl. de prijs van het steekschuim). Smithers-Oasis stelt een kortingsbon t.w.v. 20% beschikbaar voor een steekschuimondergrond naar keuze, in te leveren bij Alflora.

Het trendy showarrangement wordt door drie juryleden – Alex Aalders, Richard Mos en Jaap Wisse, beoordeeld, volgens het door Florint vastgestelde internationale 100 puntensysteem.

De regionale voorrondes vinden plaats op 26 oktober in Sneek, op 2 november in Amsterdam, op 10 november in Helmond en op 13 november in Deventer. Vanuit elke voorronde plaatsen de drie deelnemers met de hoogste score zich voor de landelijke finaleronde. De 18 kandidaten die na de nummers 1 tot en met 3  uit de verschillende regio’s, de hoogste scores hebben behaald, gaan eveneens door. In totaal telt de finale daarmee 30 deelnemers. De finaleronde vindt plaats tijdens het landelijke vakevent Florall Inspiration in 2020.

In totaal kunnen maximaal 50 personen per regio deelnemen. Aanmeldingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst.

Bron: VBW | Foto: Bloem&Blad

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties