Bloembollenpakketten Bulbs4Kids vinden gretig aftrek

Voor het achtste jaar op rij organiseert iBulb de basisschoolcampagne Bulbs4Kids. Binnen vijf dagen hadden alle 450 Nederlandse pakketten een bestemming.

Exporteurs stellen voor het nieuwe seizoen 2.250 bollenpakketten beschikbaar voor scholen in Nederland (450), Duitsland (800), Engeland (400), Frankrijk (350), Canada (150) en Zweden (100).  De inschrijvingen lopen dit jaar gefaseerd; basisscholen in de betreffende landen kunnen één voor één inschrijven. Scholen in de landen deden dit massaal; binnen vijf dagen hadden alle 450 Nederlandse paktetten een bestemming en binnen een dag waren de Canadese, Franse, Engelse en Duitse pakketten vergeven. Alleen voor Zweden zijn nog pakketten beschikbaar.

Gouden Bloembol

Komend najaar ontvangen alle deelnemende scholen een pakket met daarin verschillende soorten bloembollen, schepjes, stekers en lesmateriaal. Daarmee maken de leerlingen op een interactieve manier kennis met bloembollen. Bovendien kunnen ze via de website, de mail en sociale media, foto’s en video’s inzenden om een gooi te doen naar ‘De Gouden Bloembol 2022’.

Bron en foto’s: Anthos/iBulb

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties