Bloemisten in Drenthe telefonisch het slechtst bereikbaar

Jaarlijks onderzoekt Telefoonboek.nl uit hoe het staat met de bereikbaarheid van bloemisten in Nederland. Uit hun laatste onderzoek blijkt dat bloemisten in Drenthe niet goed bereikbaar zijn in tegenstelling tot hun collega’s uit Noord-Brabant.

In de database van Telefoonboek staan 3.577 telefoonnummers geregistreerd in de categorie ‘bloemist’. Deze nummers worden in het bestand opgenomen als ‘slecht bereikbaar’ wanneer er drie keer of meer geen gehoor wordt gegeven aan de oproep en er ook geen mogelijkheid is om een bericht achter te laten. Dit was bij 234 bloemisten het geval, wat neerkomt op 6,5% van de gevallen. Dat betekent dat 93,5% van de bloemisten weinig tot geen klachten krijgt over de telefonische bereikbaarheid.

Provincie

Als de bereikbaarheidscijfers per provincie worden bekeken, valt op dat bloemisten in Drenthe relatief gezien het slechtst scoren op telefonische bereikbaarheid. Daar is 11,4% van de bloemisten niet goed bereikbaar. Noord-Brabant komt als beste uit de bus. Daar was 5% van de bloemisten telefonisch niet goed bereikbaar.

Redelijk goed bereikbaar

Over het algemeen zijn de cijfers niet slecht, vindt Dirk Lentjes, manager van Places Antwoordservice. ‘Het lijkt erop dat de meeste bloemisten telefonisch goed te bereiken zijn. Dit is een goede zaak. Bloemisten zijn vaak kleine ondernemingen die extra pluspunten krijgen als ze een goede service bieden. Telefonische bereikbaarheid is hier een belangrijk onderdeel van.’

Percentage slecht bereikbaar per provincie

Drenthe: 11,4%

Zeeland: 11,3%

Limburg: 10,9%

Groningen: 9,8%

Flevoland: 8,7%

Utrecht: 8,3%

Zuid-Holland: 8,2%

Friesland: 7,2 %

Noord-Holland: 7,1%

Overijssel: 6,9%

Gelderland: 5,8%

Noord-Brabant: 5%

Bron: Telefoonboek.nl | Foto: Shutterstock

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties