Bossbloemen wint 5e Golden Singolo Award

Willem-Jan en Patricia Reuser van Bossbloemen uit Oss zijn verkozen tot de winnaars van de 5e Golden Singolo Award. Tijdens een verrassingsbezoek op 1 maart kregen zij deze prestigieuze award overhandigd uit handen van Marco Hendriks, één van de eigenaren van Opti-flor.

Tijdens de verkiezing lieten Willem-Jan en Patricia medegenomineerden Angela Baars van Baars Bloembinders uit IJsselstein en Harrie Wachtenveld van NH Flowers & Collectables uit Amsterdam, achter zich.

De jury, waarin onder andere Pim Jacobs en Cornéline Lanooy van Bloem&Blad zitting hadden, is onder de indruk van de visie waarmee Willem-Jan en Patricia hun passie uitdragen. Zij noemen Bossbloemen vooruitstrevend en onderscheidend in de kwaliteitskeuze van zowel hun planten en bloemen als toegevoegde waarde. ‘De bloemisten zoeken hierin actief naar unieke merken, wat ook terug te zien is in de winkelaankleding.’ In de ogen van de jury maakt hun unieke, onderscheidende stijl én visie van Willem-Jan en Patricia een ondernemerspaar dat als voorbeeld voor collega’s kan dienen. De bloemisten winnen behalve de award een rondleiding op het bedrijf van Opti-flor én een jaarabonnement op Bloem&Blad.

Inspiratie bieden

Jaarlijks reikt Opti-flor de Golden Singolo Award uit aan de orchideeprofessional die zich op een bijzondere manier onderscheidt en een voorbeeldfunctie voor collega’s vormt. Directeur Marco Hendriks van Opti-flor vindt het belangrijk om bloemisten te inspireren. ‘Dat doen we onder meer door bloemisten uit te nodigen een bezoek te brengen aan onze Concept Store, ons Creating Center en onze Treasure Room. Met de Golden Singolo Award proberen we bloemisten weer op een andere manier te prikkelen. Wij hopen dat het laten zien van voorbeelden van succesvolle bloemisten hen inspireert en op ideeën brengt voor hun eigen bedrijf.’

Bron en foto: Opti-flor

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties