Opti-flor reikt Golden Singolo uit aan eigen medewerkers

Elk jaar reikt Phalaenopsiskwekerij Opti-flor de Golden Singolo Award uit aan een onderscheidende orchideeprofessional. Normaliter beoordeelt een vakkundige jury genomineerde bloemisten of tuincentra op verschillende criteria zoals onderscheidend vermogen, zakelijk inzicht, vakmanschap, creativiteit en uitstraling. Dit jaar kreeg de uitreiking een bijzondere wending. De Opti-flor-vakjury riep de eigen medewerkers uit tot winnaars.

 ‘2020 was een bewogen jaar. Een jaar waarin wij allemaal voor uitdagingen kwamen te staan. Werken op afstand van elkaar, ziekte, zorg voor familie en vrienden en een evenwicht vinden tussen taken thuis en op het werk. Wij zijn trots op de manier waarop onze medewerkers hiermee zijn omgegaan. Bovendien zijn zij alle waarden waar het merk Opti-flor voor staat – onderscheid, creativiteit en lef – blijven uitdragen. Als jury zijn we enorm onder de indruk van de gedrevenheid en inzet van onze medewerkers’, aldus juryvoorzitter Marco Hendriks van Opti-flor.

Alle medewerkers werden verrast met een smakelijke attentie die de Golden Singolo symboliseert en kregen een persoonlijk juryrapport. De Golden Singolo Award zelf zal de komende zeven weken een tour maken langs alle locaties van Opti-flor.

Bron en foto’s: Opti-flor

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties