Deelnemers gezocht voor Wim Hazelaar Trofee 2018

  Op 7 en 8 november van dit jaar wordt de derde competitie om de Wim Hazelaar trofee georganiseerd tijdens de IFTF-beurs in Vijfhuizen. De organisatie is op zoek naar geschikte kandidaten. Inschrijven kan vanaf nu.

  De organisatie van de Wim Hazelaar trofee is op zoek naar tien tot twaalf kandidaten die op woensdag 7 en donderdag 8 november deelnemen aan de competitie. Op deze dagen krijgen de deelnemers een vast pakket producten om mee te werken. Vóór iedere opdracht ontvangen zij een beschrijving over de voorwaarden waaraan het te maken arrangement moet voldoen. Voorbereiden is niet nodig; het credo van Wim Hazelaar is: ‘werken met de materialen die voorhanden zijn’.

  Internationaal
  De organisatie is op zoek naar (bijna) professionals. Geïnteresseerden kunnen zich tot half augustus aanmelden door het opsturen van een cv met werk- en studie-ervaring plus vijf foto’s van eigen werk bij Ruud Hazelaar via een e-mail naar wimhazelaartrofee@gmail.com. De competitie heeft een internationaal karakter dus het is belangrijk dat de deelnemers Engels spreken.

  De IFTF telt 300 standhouders en trekt 25.000 bezoekers. Zowel de standhouders als de bezoekers zijn nationaal en internationaal en werkzaam in de bloemen- en plantenbranche.

  Bron en foto: Green Team Consultancy+

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties