Dümmen Orange lanceert noviteiten

Dümmen Orange presenteert voor komend seizoen aan aantal nieuwe planten, waaronder nieuwe varianten van de Poinsettia-serie Freya, de nieuwe Erysimum-serie WallArt en de Senecio-series Mandala en Mandala Plus.

De Freya Poinsettia-familie krijgt twee extra kleurvarianten: de roze Freya Pink en de witte Freya White. ‘Ze zijn de perfecte aanvulling op een kleurrijke kerst en hebben dezelfde uitstekende eigenschappen als de succesvolle rode Freya’, aldus de veredelaar.

Kleurenspel

De nieuwe Erysimum-serie WallArt vult met vier compacte hybridevariëteiten het vaste plantenassortiment aan, van parelwit tot roze en paars. Ze kenmerken zich door hun kleurenspel, gelijkmatige, grote bloemen, een lange bloeiperiode en een intense geur. ‘Niet alleen perfect voor elke plantenborder, maar ook voor op het balkon en het terras.’

Tien lentekleuren

Ook twee nieuwe Senecio-series staan in de startblokken, met in totaal tien lentekleuren: Mandala en Mandala Plus. ‘In vergelijking met andere commerciële Senecio-series hebben Mandala-variëteiten minder groeiregulatoren, waardoor ze ook aantrekkelijk zijn als duurzamere optie’, aldus Dümmen Orange.

Bron en foto: Dümmen Orange

guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
100 USDT
3 maanden geleden

Your article helped me a lot, is there any more related content? Thanks! https://www.binance.com/ar/register?ref=IQY5TET4