Parfum Flower Company neemt verkoop speciale rozen over van Dümmen Orange

Veredelaar Dümmen Orange besteedt de verkoop van ‘specialty-rozen’ uit aan Parfum Flower Company uit Aalsmeer. Parfum Flower Company voert meer dan 225 soorten speciale rozenrassen in haar assortiment. Het bedrijf veilt niet, maar werkt met een wereldwijd netwerk van bloemisten, exporteurs en groothandels.

Reinoud Hagen, managing director cut flowers van Dümmen Orange: ‘We krijgen hierdoor veel sneller commerciële feedback op ons aanbod. De marktinzichten die we op die manier opdoen, gebruiken we bij het verder ontwikkelen en selecteren van rassen die voldoen aan de behoeften en wensen van onze klanten.’

Volgens Parfum Flower Company vullen de speciale rozen het bestaande assortiment van tuin-, geur- en trosrozen aan. Het bedrijf gaat de producten in diverse eenheden en samenstellingen leveren aan de exporteurs en kant-en-klaar voor bloemisten.

V.l.n.r.:  Niels Pennings, sales manager Rose EU, Dümmen Orange; Pieter Filius, sales manager, Parfum Flower Company; Reinoud Hagen, managing director cut flowers, Dümmen Orange en Wouter de Vries, managing director, Parfum Flower Company.

Bron en foto: Dümmen Orange

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties