Eerste voorronde NK Bloemsierkunst bij Waterdrinker GTC

  De eerste voorronde van het Nederlands Kampioenschap Bloemsierkunst is dinsdag 26 juni in het Waterdrinker Green Trade Center (GTC) in Aalsmeer. Veertien kandidaten nemen het dan tegen elkaar op.

  Het NK Bloemsierkunst wordt georganiseerd door VBW en is bedoeld voor bloembinders die professioneel werkzaam zijn in de branche of daarvoor in opleiding zijn. Elke kandidaat maakt drie werkstukken. Na afronding van elk werkstuk wordt dit kort geëxposeerd en gejureerd door de driekoppige jury. Die beoordeelt het werk volgens het door Florint vastgestelde internationale 100-puntensysteem op de onderdelen idee, kleur, compositie en techniek.

  Programma
  Om 10.00 uur begint het voorbereidend werk voor het eerste werkstuk. Van 10.15 tot 11.30 uur hebben de kandidaten de tijd om werkstuk 1 te maken. Hierna zullen zij de werkstukken exposeren. In de middag (15.15 uur en 16.45 uur) worden nog twee werkstukken gemaakt. Omstreeks 19.30 uur zal de jury de uitslagen bekendmaken.
  Vakmedia en vakpubliek zijn van harte welkom om op 26 juni te komen kijken naar het werk van de kandidaten NK Bloemsierkunst. Bezoekers mogen ook rondlopen of kunnen een rondleiding krijgen in het Green Trade Center met eigen bloemenkas.

  Bron en foto: Waterdrinker

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties