Fleuramour presenteert aangepaste editie: Fleur Floral Fashion

Het jaarlijkse bloemenevenement Fleuramour gaat dit jaar in aangepaste vorm en onder een andere naam door. Van 23 tot en met 27 september vindt Fleur Floral Fashion plaats in de landcommanderij van Alden Biesen. De organisatie garandeert een coronaproof event.

Het thema van dit jaar luidt ‘A Castle Deserves Art’. Naast bloemenarrangementen zijn er ook kunstzinnige projecten in en om het kasteel te zien. De deelnemende bloemsierkunstenaars komen voornamelijk uit België, Nederland en omliggende landen. Bovendien werkt een aantal buitenlandse talenten op afstand mee aan de ontwerpen. Zo blijft het internationaal karakter van het bekende bloemenfestival behouden, aldus de organisatie.

Coronamaatregelen

Fleuramour zou in 2020 zijn 25ste verjaardag vieren met het thema ‘Magic’, maar vanwege de coronapandemie kon het geen doorgang vinden. Aangezien de situatie nog steeds onzeker is, wordt het grote verjaardagsfeest verder uitgesteld tot september 2022, maar vindt Fleur Floral Fashion wel plaats.
Vanwege de pandemie kunnen tickets alleen van tevoren worden gekocht (dus niet aan de kassa) en werkt de organisatie met een tijdslot van twee uur voor bezoekers. In het kasteel is een mondkapje verplicht en op het hele domein geldt de 1,5 meter-regel.

Bron: Fleuramour | Foto’s: Fleuramour/Studio PSG

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties